Παζάρι και εκλογές


Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Το Α’ τρίμηνο μαθημάτων στο σχολείο συμπληρώθηκε και όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από τον Διευθυντή, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των παιδιών μας.
Εμείς θέλουμε κατ’ αρχήν να γνωρίσουμε στους «καινούριους» γονείς και να θυμίσουμε στους παλιούς, ότι την ίδια μέρα ο Σύλλογος πραγματοποιεί το δικό του παζάρι μέσα στο σχολείο, ένα «κυλικείο» για τα παιδιά, με γλυκά & φαγητά προσεκτικά επιλεγμένα ή φτιαγμένα από εσάς, τις μαμάδες, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να αισθανθούν και εκείνα «μεγάλα» εφ’ όσον έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν και να πληρώσουν μόνα τους το κολατσιό τους. Τα έσοδα από αυτό το παζάρι είναι σημαντικά για τον Σύλλογο, καθώς μας βοηθούν να συμβάλλουμε και να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες που παρουσιάζονται στο σχολείο καθώς και να προσφέρουμε στα παιδιά περισσότερα πράγματα (δωράκια, γιορτές κλπ.). Γι’ αυτό παρακαλούμε όσοι από εσάς μπορείτε να συνδράμετε με τις γλυκές ή αλμυρές δημιουργίες σας, να επικοινωνήσετε με την κα Θεοδώση Μαρίνα (6974470382) προκειμένου να συνεννοηθείτε για τις λεπτομέρειες ή να ρωτήσετε κάποιο από τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου.
Επίσης, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για τον σχηματισμό νέου Δ.Σ. του Συλλόγου. Ψηφίζουν όλοι οι γονείς οι οποίοι είναι οικονομικά ενήμεροι, γι’ αυτόν το λόγο παρακαλούμε όσους από εσάς δεν έχετε καταβάλλει την ετήσια συνδρομή των 10 Ευρώ (15 Ευρώ για 2 παιδιά και άνω), να εξοφλήσετε έως και την Πέμπτη, προκειμένου να εξασκήσετε το δικαίωμα της ψήφου. Η λίστα των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων καθώς και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.
Την ίδια ημέρα θα παρουσιάσουμε και τις ομαδικές φωτογραφίες της κάθε τάξης, οπότε έχετε την δυνατότητα να τις παραγγείλετε. Το κόστος τους είναι συμβολικό, στα 3 Ευρώ και θα δοθούν σε αναμνηστικό δίπτυχο αμέσως μετά τις εορτές των Χριστουγέννων.
Τέλος, παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών που παραμένουν στο ολοήμερο σχολείο και δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους, να το κάνουν άμεσα.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας στις δράσεις μας και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και ο καινούριος χρόνος να φέρει σε όλους χαρά, υγεία και ό, τι άλλο επιθυμείτε.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                   Η Γεν. Γραμματέας
Ρεντζή-Τσάρα  Ιωάννα       Ταλιέρη Χριστίνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δραστηριότητες ενημέρωση

Στήριξη της Εστίας Κοριτσιού ΦΙΛΟΘΕΗ Η ΑΘΗΝΑΙΑ