ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ


Αγία Παρασκευή   27 Νοεμβρίου 2013    Α/Π 47
Αγαπητοί γονείς,
Μετά την πολύ πετυχημένη προσπάθεια που έγινε ώστε να μπορούν τα παιδιά  μας να ζουν σ’ ένα καθαρό και  όμορφο  περιβάλλον ,όπως  τους αξίζει, θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε πολύ όλους όσους μας βοήθησαν  και  έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα .
Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για προσφορά στο σχολείο και τους μαθητές, διοργανώνουμε το πρώτο  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ  στις 7 & 8 Δεκεμβρίου στο χώρο του σχολείου μας, όπου καλούμε όλους σας να συμμετέχετε, προσφέροντας  ό, τι  θεωρείτε πως δεν σας χρειάζεται πια στο σπίτι  και είναι σε πολύ καλή κατάσταση . Σίγουρα θα είναι χρήσιμο σ’ ένα άλλο σπίτι . Τα είδη που θα  συγκεντρώσουμε για το Παζάρι του σχολείου είναι : Παιχνίδια( επιτραπέζια κι ό ,τι άλλο σε καλή κατάσταση), ποδήλατα, βιβλία για παιδιά και μεγάλους, ταινίες DVD , μουσικά CD, γυναικείες τσάντες, διακοσμητικά είδη σπιτιού ( κορνίζες, κεριά, ριχτάρια, μαξιλαράκια, τραπεζομάντηλα, μικροέπιπλα ), ηλεκτρικές μικροσυσκευές,  σχολικές τσάντες και κασετίνες, παιδικά καρότσια και relax, σκεύη κουζίνας  (κούπες, πυρέξ,δίσκουςσερβιρίσματος),φομπιζού,χριστουγεννιάτικαδέντρα,στολίδια και κατασκευές, ρούχα(μπουφάν, πουλόβερ,ζακέτες, κασκόλ, παλτά ), μπότες, παπούτσια, φουλάρια, μαντήλια, κρασιά,γλυκίσματα, είδη γραφείου. Όποιος επιθυμεί να του επιστραφεί η προσφορά που θα κάνει, σε περίπτωση που δε διατεθεί στο παζάρι, μπορεί να μας το δηλώσει κατά την παράδοση. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου που έχουμε και την συνέλευση 19:00-21:00, την Παρασκευή  6 Δεκεμβρίου 17:00-21:00 καθώς και μετά από απ’ ευθείας συνεννόηση με τα μέλη του συλλόγου. Από τα πράγματα που θα μας μείνουν κάποια  θα δοθούν στο οικοτροφείο  <Αγία Φιλοθέη >.  Επίσης σας ενημερώνουμε πως κάθε Παρασκευή θα υπάρχει στο σχολείο μας ένα καλάθι στην είσοδο, όπου στο άνοιγμα το πρωί και στο σχόλασμα  θα μπορείτε εσείς ή τα παιδιά  να προσφέρετε  ό,τι  μπορείτε , για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες .
Τέλος σας υπενθυμίζουμε να φροντίσετε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει ,για την τακτοποίηση της ετήσιας  συνδρομής  των 10€ ή 15€ για παραπάνω του ενός παιδιού.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                                     Η Γεν.Γραμματέας   
Γιάννα Ρεντζή-Τσάρα                                    Τίτη Γεωργιάδη-Τσιαμπίρα


     

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικά Προγράμματα - Πρόγραμμα ποδοσφαίρου.

Δραστηριότητες ενημέρωση