ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την έναρξη των ΔΩΡΕΑΝ Αθλητικών Προγραμμάτων στους αύλειους χώρους των δημοτικών σχολείων. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται σε συνεργασία της Ένωσης και των Συλλόγων Γονέων με τον ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής). Φέτος, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες πίεσης χρόνου, κατορθώθηκε να ξεκινήσει το πρόγραμμα από
Τετάρτη 8 Οκτωβρίου (δείτε το επισυναπτόμενο πρόγραμμα).
Το πρόγραμμα αυτό, για την Ένωση και τους Συλλόγους  Γονέων, είναι εξαιρετικής σημασίας γιατί αφ’ ενός δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αθληθούν στην αυλή του σχολείου τους εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, αφ’ ετέρου αποδεικνύει ότι είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν προγράμματα για τα παιδιά μας, αξιοποιώντας τους χώρους των σχολείων προς όφελος των μαθητών.
Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΠ θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς, στο μέλλον, και καλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα αντίστοιχα προγράμματα να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου τους για να δηλώσουν συμμετοχή.


Αγία Παρασκευή 07/10/2014                                                           Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η επιστολή για το ολοήμερο και….

Ενημέρωση για τις δραστηριότητες 19/4/2019 και 20/4/2019