Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, στα πλαίσια του 34ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, διοργανώνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 «Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών» ηλικίας 4-12 ετών, ως εξής: 
- Μη αγωνιστική κατηγορία, για παιδιά έως και Β΄ τάξης Δημοτικού με εκκίνηση στη Λεωφόρο Μεσογείων (απέναντι από την ΕΡΤ) στις 9:45 (προσέλευση στην αφετηρία 9:15) και τερματισμό επίσης στη Λεωφόρο Μεσογείων (μπροστά από τα INTERSPORT).
- Αγωνιστική κατηγορία, για παιδιά Γ΄ έως και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού με εκκίνηση στη Λεωφόρο Μεσογείων & Αγίου Ανδρέα στις 10:00 (προσέλευση στην αφετηρία 9:30) και τερματισμό επίσης στη Λεωφόρο Μεσογείων (μπροστά από τα INTERSPORT).
Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται:
Στα σχολεία, στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, στη γραμματεία του ΠΑΟΔΑΠ (Αιγαίου Πελάγους & Νότου), στους γυμναστές των προγραμμάτων ΠΑΟΔΑΠ, στην αντίστοιχη αφετηρία έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση.
Ως προς τον ιατρικό έλεγχο σημειώνεται ότι καθένας τρέχει με δική του ευθύνη, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με ασθενοφόρο και γιατρό.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικά Προγράμματα - Πρόγραμμα ποδοσφαίρου.

Δραστηριότητες ενημέρωση