Χριστουγιενιάτικο Παζάρι


Αγαπητοί γονείς των μαθητών & μαθητριών της ΣΤ1 και ΣΤ2,

Όπως γνωρίζετε, κάθε χρόνο ο Σύλλογος προσπαθεί να προσφέρει στα παιδιά μας μια ολοήμερη εκδρομή σαν δώρο αποχαιρετισμού, μαζί με κάποια ακόμα αναμνηστικά. Επίσης, οι δάσκαλοι και των δύο τμημάτων είναι θετικοί στην δημιουργία αναμνηστικών λευκωμάτων για κάθε παιδί.  Λόγω όμως της οικονομικής κρίσης και προκειμένου να μην στερήσουμε από τα παιδιά μας τις χαρές αυτές, προχωράμε, με τη συναίνεση της Διεύθυνσης, στην πραγματοποίηση ενός παζαριού που θα οργανώσουν μόνο οι μαθητές της ΣΤ’, για να ενισχύσουν τις παραπάνω εκδηλώσεις αποχαιρετισμού.

Το παζάρι έχει οριστεί για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 – 18:00, προκειμένου να εκμεταλ-λευτούμε τη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Από εσάς θέλουμε την ενεργή συμβολή σας, κατ’ αρχήν με τη συλλογή βιβλίων, παιγνιδιών, ρούχων και ότι άλλο βρίσκεται στο σπίτι και «περισσεύει» (σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς και κατασκευές των παιδιών και δημιουργίες των μαμάδων (…ή μπαμπάδων). Εκείνη την ημέρα τα παιδιά της ΣΤ’, όπως ήδη το γνωρίζουν, θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο για να βοηθήσουν το παζάρι τους.

Παρακαλούμε επίσης τους γονείς να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα, προκειμένου να οργανώσουμε, ανάλογα με τον χρόνο που μπορεί ο καθένας να διαθέσει, από την Παρασκευή 07/12 τον χώρο και τα πράγματα που θα μαζευτούν (διαχωρισμός, τιμολόγηση κλπ.) και να βοηθήσουμε τα παιδιά το Σάββατο εκείνο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας !
Για το Σύλλογο Γονέων
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματεύς

Ιωάννα Ρεντζή Χριστίνα Ταλιέρη

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : κα Ταλιέρη (6972258804), κα Ταμβάκη (2106017566, 6981334313)
κα Χουτοπούλου (6976611439, 2106533747)      

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η επιστολή για το ολοήμερο και….