ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 11η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2-10 ΜΑΪΟΥ 2017
Ο Δήμος και η Σχολική κοινότητα της Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν από τις 2 ως τις 10 Μαΐου 2017 τη 11η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της πόλης, στην οποία φέτος συμμετέχει και θεατρική ομάδα από το 1ο Λύκειο του αδελφοποιημένου Δήμου Γεροσκήπου Πάφου Κύπρου.
Η έναρξη της Συνάντησης, για την οποία συνεργάζονται για 11η χρονιά η Αντιδημαρχία Παιδείας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και εργαζόμενοι του Δήμου με αρμοδιότητα τα σχολεία, θα γίνει την Τρίτη 2 Μαΐου, στις 17.00 μ.μ. στο 5ο Γυμνάσιο.
Οι εκδηλώσεις (θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, μουσικές, χοροί, εικαστικά, παρουσιάσεις εργασιών) που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της γιορτής και θα τις παρουσιάσουν οι μαθητές από όλα σχεδόν σχολεία της πόλης θα πραγματοποιηθούν στα 2ο, 3ο και 5ο Γυμνάσια, στο 1ο Λύκειο, στην Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής και στην πλατεία Αι Γιάννη.
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής: www.agiaparaskevi.gr/…/11h_mathitiki_synantisi_program_Fina… .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η επιστολή για το ολοήμερο και….