Αγαπητοί γονείς,

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα παιδιά ανυπομονούν, τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες "σκάσανε μύτη"  κι εμείς οφείλουμε να θυμηθούμε ότι εκτός από τον καθημερινό αγώνα μας για τα σχολεία και τη ζωή μας , είμαστε γονείς και χρωστάμε στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας στιγμές φωτεινές, γιορτινές και χαλαρές...

Ας τα γιορτάσουμε λοιπόν μαζί , γονείς και παιδιά, σε μια προσπάθεια να ομορφύνουμε και να γλυκάνουμε τη σκληρή καθημερινότητά μας , να βρεθούμε μαζί εκτός σχολικών αιθουσών και να πάρουμε "δυνάμεις" ο ένας από τον άλλο!

ΣΑΒΒΑΤΟ 03.12.2016 
 Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία

12:00 - 17: 30 
Κατασκευάζουμε στολίδια και χριστουγεννιάτικες κάρτες
και στολίζουμε το δέντρο της κεντρικής πλατείας!

Η Ένωση, οι Οδηγοί και οι Πρόσκοποι περιμένουμε τα παιδιά της πόλης μας, για να φτιάξουμε μαζί  στολίδια, που θα κρεμάσουμε στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο  και να ζωγραφίσουμε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες μας  καθώς και να χαράξουμε (για τα μεγαλύτερα παιδιά) με την καθοδήγηση της καλλιτεχνικής ομάδας μας!

Το Σάββατο 3/12
12.00 -13.30 υποδεχόμαστε τα ΑΜΕΑ
13.30-15.30 πραγματοποιούμε το εργαστήρι Χαρακτικής και
15.30-18.00 ανοιχτό και ελεύθερο εργαστήρι κατασκευής στολιδιών και στολισμός του δέντρου για όλους τους μαθητές της πόλης.

Χαρακτική, για τους μαθητές των Γυμνασίων -Λυκείων
Υπάρχει η δυνατότητα  να κατασκευαστούν έργα χαρακτικής (τα απαραίτητα υλικά είναι διαθέσιμα). Λόγω των εργαλείων που απαιτούνται γι αυτές τις κατασκευές, απαιτείται προσοχή και απευθύνονται μόνο στους μαθητές των Γυμνασίων-Λυκείων. Αν κάποιο παιδί ενδιαφέρεται να συμμετάσχει να το δηλώσει στο σύλλογο γονέων του σχολείου του.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στα εργαστήρια θα παραλαμβάνουν από τον εκπρόσωπο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων ένα δωρεάν κουπόνι και στο τέλος της ημέρας θα γίνει κλήρωση 2 ΔΩΡΩΝ. Οι τυχεροί  θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου τους. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε όλα τα παιδιά.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας
θα ανάψει περίπου 18:30 - 19:00.


ΤΡΙΤΗ 20/12 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/2106 
Το σπιτάκι της Ένωσης στη Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία της κεντρικής πλατείας.
Και για τις δύο αυτές ημέρες , η Ένωση θα έχει στη διάθεση της σπιτάκι στη Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία της Κεντρικής Πλατείας τις παρακάτω ώρες:
10:00 - 17:00  Η Ένωση μαζί  με τους Συλλόγους Γονέων
17:00 - 21:00 H Ένωση μαζί με το Κέντρο Πρόληψης "ΑΡΓΩ"
Τις πρωινές ώρες σας περιμένουμε να κουβεντιάσουμε, να κεραστούμε αλλά και να κατασκευάσουμε με τα παιδιά στολίδια και χριστουγεννιάτικες κάρτες.
Το απόγευμα το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΓΩ»  διοργανώνει βιωματικές δράσεις.
Επιπλέον πληροφορίες θα σας αποσταλούν τις προσεχείς μέρες.

Σας περιμένουμε όλους!
Να γιορτάσουμε μαζί, να ζωντανέψουμε το σπιτάκι μας και να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά και να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά μας και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Το Δ.Σ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικά Προγράμματα - Πρόγραμμα ποδοσφαίρου.

Δραστηριότητες ενημέρωση