ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Αγαπητοί γονείς,


Από τις 19/2/2017 το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Ο Περικλής" έχει ενημερώσει ότι σε Δημοτικό Σχολείο του Δήμου της Αγίας Παρασκευής ο μαθητής Μ.Ν. της Ε΄ τάξης έχασε και τους δύο του γονείς από ασθένεια [Πριν από λίγες ημέρες τον πατέρα του και πριν 2 χρόνια τη μητέρα του] και την επιμέλειά του την έχουν αναλάβει τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του 22 & 20 ετών που είναι φοιτητές.
Υπάρχουν άμεσες ανάγκες για την οικογένεια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του συγκεκριμένου Σχολείου καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου   Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Ο Περικλής" κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια των τριών παιδιών.
Επειδή η Τράπεζα στην οποία υπάρχει ο λογαριασμός της οικογένειας [HSBC] ζητά, όπως και κάθε Τράπεζα, μαζί με το αριθμό λογαριασμού και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου για επιβεβαίωση της ορθότητας του λογαριασμού και στην περίπτωσή μας πρόκειται για ανήλικο μαθητή, ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Ο Περικλής"  παρακαλεί το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το κάθε σχολείο να κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ με αριθμό ΙΒΑΝ: GR 2101714290006429040030920 με τη σημείωση ότι «είναι ποσό για την οικονομική ενίσχυση μαθητή σχολείου» και ο ταμίας του Συλλόγου θα μεταφέρει το ποσό στο λογαριασμό της οικογένειας.
Στο σχολείο μας αποφασίστηκε να υπάρξει για την περίσταση και για δύο εβδομάδες ένας κουμπαράς σε κάθε τάξη προκειμένου να συνεισφέρει ό,τι μπορεί ο καθένας και στη συνέχεια το ποσό που θα μαζευτεί να κατατεθεί στο λογαριασμό των παιδιών.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικά Προγράμματα - Πρόγραμμα ποδοσφαίρου.

Δραστηριότητες ενημέρωση